Meet the face
behind the posts
Here I’m sharing my journey of discovering natural wine, from a consumer side, what it is and where to get information, where to buy it, where to drink it and what is going on in the industry. For anybody interesting in natural wine, especially in Switzerland.
I enjoy wine obviously and my reference frames on wine knowledge is from having passed WSET Level 2 and 3 at Academie du Vin. In addition I have a Cheese Sommelier diploma from GastroSuisse.
The last couple of years, I somehow fell down the rabbit hole of natural wine.
I’m residing in Uster in Switzerland and I’m always happy to meet likeminded in the area.
Please drop me a comment or message. (I’m writing in English to reach a broader audience but feel free to write me in German)
Cheers,
Jonas Riska
Hier erzähle ich von meiner Reise zur Entdeckung von Naturwein, was er ist und wo man Informationen bekommt, wo man ihn kauft, wo man ihn trinkt und was in der Branche los its. Für alle, die sich für Naturwein interessieren, insbesondere in der Schweiz.
Ich genieße offensichtlich Wein und meine Weinkenntnisse beziehen sich auf meine WSET Level 2 und 3 an der Academie du Vin. Zudem verfüge ich über ein Käse-Sommelier-Diplom von GastroSuisse.
In den letzten paar Jahren bin ich irgendwie voll in die Welt des Naturweins gelandet.
Ich wohne in Uster in der Schweiz und freue mich immer, Gleichgesinnte in der Gegend zu treffen.
Bitte hinterlassen Sie mir einen Kommentar oder eine Nachricht.
Zum Wohl!
Jonas Riska
